dimecres, 1 de març del 2017

sortida taller de l'IES Moianès a CACiS

El passat dia 25 de novembre d'aquest curs 2016/17, els alumnes de l’optativa de visual i plàstica de 4t d’ESO van visitar el Centre d’Art Contemporani i Sostenibilitat (CACiS) i el Forn de Calç, situat entre Calders i Artés. Aquest centre té com a objectius la creació, difusió i estudi dels nous llenguatges de l’art contemporani, la naturalesa i la sostenibilitat en l’àmbit nacional i internacional amb intervencions sobre el paisatge. A més hi trobem exposicions temporals i formació especialitzada tant per alumnes d’infantil, primària, secundària com estudis superiors. El centre també ofereix residència a artistes internacionals i acull els seus processos creatius. 

Durant l’excursió els alumnes van visitar el Forn de Calç i l’exposició dedicada a obres d’artistes que treballaven al voltant de la figura de la dona en relació a la natura. Tot seguit van fer un recorregut per la zona observant diferents obres d’artistes que havien residit en el centre i finalment van col·laborar en una obra col·lectiva, realitzada per alumnes de diferents centres d’educació que han visitat el CACiS

Amb aquesta petita visita al CACiS acabem el tema del Land Art i intervenció en la natura, sempre mantenint una perspectiva crítica envers la intervenció de l’home en la natura i el seu manteniment i conservació.


 https://agora.xtec.cat/iesmoianes/general/sortida-al-centre-dart-contemporani-i-sostenibilitat-i-el-forn-de-calc/