dilluns, 14 de març del 2016

Taller de CACiS al Bosc de Turull / primer


Presentació del taller  "Ens inspirem amb les seves construccions"









Primera sessió (10/03/2016)

Aquests curs seguim aproximant-nos en l’art com a llenguatge promovent la creativitat tot fomentant les experiències a la natura, amb la observació i el contacte amb els materials naturals que tenim a l’abast, i enriquir els jocs, els llenguatges, ... en definitiva, l’aprenentatge per viure bé sense fer malbé.
Seguim treballant amb la Roser Oduber del Centre d'Art Contemporani i Sostenibilitat (CACiS) com a ponent de les sessions de formació, i volem inspirar-nos en l’artista Sharon Kallis que va fer una residència al CACiS aquest estiu, i amb la que vàrem poder conèixer i compartir algunes idees (http://sharonkallis.com/). La Sharon viu a Vancouver, al Canadà, i impulsa projectes comunitaris en els parcs i àrees naturals de la ciutat, aprofitant la poda i les plantes invasores extretes d’aquests espais, creant obres efímeres: trenant, teixint, enxarxant, fent-ne tints i tenyint fibres extretes de les plantes, etc.
En els tallers que hem començat a desenvolupar a l’Aula Ambiental del Bosc Turull utilitzarem la poda i les plantes invasores de l’entorn per la construcció d’una obra col·lectiva. De moment hem fet un primer assaig, el que podeu veure a la fotografia. A final de l’abril esperem veure l’obra definitiva... una obra efímera i integrada a l’entorn.

 http://www.sostenibilitatbcn.cat/index.php/formacio/134-a21e-formacio-bcne-s/a21e-formacio-curs-land-art












Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada