Qué fem?


CACiS organitza tallers per a escoles a partir de programacions estables i de tallers variables dissenyats a partir de les exposicions temporals.

Durant el curs escolar  CACiS oferta a les escoles  uns tallers  estables  sota el nom de :


TALLERS DE LA NATURA

Tallers de la natura  formen part del programa educatiu que Cacis presenta a les escoles adreçats als cicles infantil, primària  i secundaria.

La utilització d’elements de la natura com a materials, les intervencions en la pròpia natura o l’observació de l’entorn natural formen part dels objectius dels tallers que es poden fer a Cacis El Forn de la Calç.
Els diferents temes exposat estan relacionat amb el art contemporani i responen a la mateixa filosofia que s’ha descrit per les propostes temporals.

 Els treballs que es fan durant els tallers són individuals i col·lectius, la seva durada dependrà de cada escola , però principalment es fan durant els matins.


La programació d’exposicions temporals que du a terme el Centre va lligada a la  filosofia i objectius de CACiS. Cada autor escollit presenta una proposta expositiva vinculada  al seu treball individual o col·lectiu relacionat amb la natura. Artistes compromesos amb l’entorn  que reivindiquen un nou pensament  i model de vida.


Una visió de les exposicions que es reforça amb diferents possibilitats de treball posterior.


Tallers Pràctics

Els tallers dissenyats per artistes i educadors interactuen amb el públic de forma activa, motivant un diàleg entre l’autor, la seva obra i l’observador, que deixa de ser un objecte passiu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada