Qui som?

El Centre D’art Contemporani i Sostenibilitat (CACiS) El Forn de la Calç és  una iniciativa privada sense ànim de lucre fundada a l'any 2008, que rep el suport de l'Ajuntament de Calders i la Generalitat de Catalunya. Cacis és un espai dedicat a l'experimentació, investigació  i difusió de les pràctiques artístic—culturals amb la voluntat d'estimular la discussió, crítica i reflexió necessària per cercar una nova visió de la realitat, fomentant la sostenibilitat com estratègia de reforma.
 
El programa dissenyat pel Centre juntament amb artistes i educadors, parteix de l'art contemporani com a via d’expressió per sensibilitzar a la societat sobre l'ús responsable dels recursos naturals amb la voluntat de fer descobrir, a infants, joves i públic en general, les problemàtiques ambientals actuals, i animar-los a realitzar projectes i accions adreçades a  millorar l’entorn.

El Centre amb el seu projecte educatiu vol obrir noves vies de treball a on els diferents agents que intervenen en l'educació (centres d'art, artistes ,escoles, públic..) trobin un espai adient per relacionar-se i entendre millor la pràctica de l'art contemporani.

Cacis vol fer d’aquest espai un element de assaig, oferint un programa de propostes, en forma de visites guiades, tallers, especialment adreçades a l’educació primària, secundària, batxillerats, escoles d’arts i ensenyament d’adults, que permetin una aproximació al món de l’art contemporani .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada